< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat B is de lengte van je kind.
Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Zelf schattige babykleding bedrukken

De winkels liggen vol met leuke babykleding, maar als je echt iets opvallends wilt laat je deze natuurlijk gewoon zelf bedrukken. Het zal niet echt verbazen dat vooral babykleding met naam erg populair is, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere eigen tekst. En het leuke is dat je bij Tshirtpolosbedrukken.nl voor het bedrukken van babykleding met een eigen ontwerp, ook kunt kiezen voor afbeeldingen zoals foto’s of tekeningen. Zo kun je de babykleding echt helemaal zelf ontwerpen en laten bedrukken met een opdruk naar wens.

Ontwerp eenvoudig babykleding met naam, tekst of afbeelding

Het bedrukken van babykleding is erg gemakkelijk met behulp van onze ontwerptool. Allereerst kies je de babykleding die je wilt bedrukken met een naam, leuke tekst of afbeelding. Selecteer vervolgens de gewenste kleur en maat. Daarna ga je echt aan de slag met het bedrukken van babykleding met een geheel eigen ontwerp. Teksten kun je intypen, en afbeeldingen kun je uploaden. Fijn is dat de kleding met ontwerp direct voor je op het scherm verschijnt, zo weet je precies hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Tijdens het ontwerp is ook gelijk de prijs inzichtelijk zodat je hierdoor niet verrast wordt aan het eind van het bestelproces. Al ben je wel misschien juist wel verrast door de lage prijs!

Babykleding en andere artikelen bedrukken naar eigen ontwerp

Gepersonaliseerde babykleding is niet alleen leuk voor je eigen kleine, maar natuurlijk ook een erg leuk kraamcadeau. Is een vriendin of vriend net moeder of vader geworden en vind je het moeilijk om een origineel cadeau te bedenken? Babykleding met naam, een tekst of afbeelding wordt altijd gewaardeerd! Naast babykleding kun je ook andere artikelen zoals een rompertje of slabbetjes bedrukken naar eigen ontwerp, mochten de kersverse ouders al veel kleding hebben gekocht of gekregen.