< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw

Productinformatie

Bedrukking

 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Goedkoop een slabbetje bedrukken

Wil je graag een slabbetje met een eigen ontwerp bedrukken maar ben je bang dat dit erg prijzig is? Niet nodig, want bij Tshirtpolosbedrukken.nl kun je goedkoop zelf gepersonaliseerde baby slabbetjes met eigen tekst of afbeeldingen maken. Ook het bedrukken van een enkele slab is erg interessant, omdat er geen bijkomende kosten zoals opzet-, opstart- en filmkosten gerekend worden. Andere aanbieders willen daarnaast nog wel eens minimale ordergroottes hanteren, maar hier kun je zonder problemen unieke items zoals een uniek slabbetje met naam bestellen.

Slabbetjes met een eigen ontwerp – tekst of afbeeldingen

Met behulp van de gebruiksvriendelijke ontwerptool op deze website kun je eenvoudig en snel een slabbetje bedrukken. Het bedrukken van een slab begint met het kiezen van de gewenste kleur. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerpen van het slabbetje. De tekst op een slabbetje mag je zelf bedenken, maar erg populair is natuurlijk een slabbetje met naam, naast slabbetjes met leuke tekst zoals ‘I love opa en oma’ of ‘Super papa’. Bij het bedrukken van een slab met een eigen tekst is het mogelijk zelf een tekstkleur te kiezen. Tijdens het bestelproces valt waarschijnlijk al snel op hoe goedkoop het laten bedrukken van slabbetje met tekst of afbeelding zoals een foto bijvoorbeeld is.

De slabbetjes die je met een tekst of afbeelding kunt laten bedrukken zijn gemaakt van 100 procent katoen, dat lekker zacht is voor je baby en zonder problemen op hoge temperaturen gewassen kan worden. Of je nu een slabbetje met naam of andere tekst of afbeelding laat bedrukken, deze heeft altijd een praktische klittenbandsluiting in de nek.

Een slab laten bedrukken als origineel kraamcadeau

Een gepersonaliseerd slabbetje is een kraamcadeau dat altijd gewaardeerd wordt. Slabbetjes met tekst zijn een leuk cadeau voor een vriend, vriendin of collega die net ouder is geworden. Zoals gezegd wordt vaak gekozen voor een slabbetje met naam, maar je kunt ook een slab bedrukken met een van de standaard designs op onze website als je het lastig vindt een origineel ontwerp te verzinnen. Naast de 'standaard' slab is het nu ook mogelijk om een bandana slab te laten bedrukken. Wil je iets anders dan een slabbetje? Geen probleem! Wat dacht je van een leuke baby trui met eigen naam