< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw

Productinformatie

Bedrukking

 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Caps met eigen naam of logo bedrukken

Je wilt graag een cap zelf ontwerpen en laten bedrukken? Dat kan bij Tshirtspolosbedrukken.nl! Qua ontwerp kun je alle kanten op. Zo kun je caps met een logo laten maken. Dit wordt veel door bedrijven gedaan die de caps vaak voor promotionele doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan beurzen en evenementen. Wil je opvallen als bedrijf zijnde? Ga eens naar een evenement tijdens een dag met mooi weer en deel enkele caps uit met daarop jouw logo. Wedden dat dit opvalt?!

Bij Tshirtspolosbedrukken.nl kun je kiezen uit caps voor kinderen en volwassenen. De gehele voorzijde van de cap valt te bedrukken. Wees creatief met je eigen ontwerp en tekst en maak een unieke pet. Zo is het natuurlijk hartstikke leuk om voor een verjaardag van een iemand een cap met zijn eigen naam te geven. Denk bijvoorbeeld ook eens aan iemand die fanatiek is met tennis. Hierbij heb je vaak een (saaie) cap op. Met de caps met opdruk is dit verleden tijd.

Tips voor het ontwerpen

Enkele tips voor het ontwerpen van je eigen cap. Zorg ervoor dat je niet een al te klein lettertype gebruikt. Bij te kleine letters is de kans er dat je niet ziet wat er op de cap staat. Kies daarnaast niet voor een letterkleur die te veel lijkt op de kleur van de cap.

Heb je nog vragen over het maken van je eigen cap? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag met je vragen!