< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Het juist adres om goedkoop een jurk te bedrukken

Kleding online ontwerpen kun je op meerdere websites, maar tshirtspolosbedrukken.nl biedt nu de unieke mogelijkheid goedkoop een jurk te bedrukken! Niet alleen het beste adres om goedkoop t-shirts, polo’s of truien te bedrukken, maar vanaf nu kun je dus ook dit gave jurkje kiezen. Net zoals voor alle andere producten in ons assortiment geldt, kun je een jurk goedkoop bedrukken met een bedrukking die je zelf ontwerpt. Zo kun je een jurkje goedkoop bedrukken met alleen maar tekst zoals een naam of opvallende uitspraak, maar kun je ook kiezen voor een afbeelding uit de themashop of zelf een design of foto uploaden.

Onder welke voorwaarden kan ik een jurkje goedkoop bedrukken?

Als je online goedkoop een jurk wilt laten bedrukken, houdt niets je tegen om daar snel mee te beginnen op tshirtspolosbedrukken.nl. Wij hanteren geen minimale ordergrootte of orderwaarde, je kunt dus goedkoop gewoon per stuk een jurk bedrukken. Je ziet het ontwerp en de prijs gelijk op je scherm zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Wil je bijvoorbeeld goedkoop een jurkje voor jezelf bedrukken met je naam, je levensmotto en een leuke foto? Start dan direct met het ontwerpen ervan zodat je snel de show kan stelen met je unieke kleding. Het is overigens ook erg leuk en goedkoop cadeautje om voor iemand anders een jurk te bedrukken. Bijvoorbeeld voor de verjaardag van je moeder, de diploma-uitreiking van je dochter, of het vrijgezellenfeest van je beste vriendin. Een echt persoonlijk cadeau!