< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Dames polo bedrukken met eigen ontwerp

Wil jij voor jezelf een mooie en unieke dames polo bedrukken, dan ben je hier op de juiste plaats. Of je nu op zoek bent naar een dames polo lange mouw voor in de herfst / winter of een dames polo korte mouwen voor in de lente / zomer, Tshirtspolosbedrukkken.nl levert kleding waarvan de kwaliteit net zo goed is als de kwaliteit van de bedrukking. Wij kunnen een dames polo bedrukken tegen een goede prijs / kwaliteitsverhouding vanaf een enkel stuk tot zeer grote aantallen. Je kunt overigens bij ons ook goed terecht om andere kleding te laten bedrukken, zoals een heren polo lange mouw. Voor de koudere tijden kun je ook prima hoodies bedrukken, die zowel door mannen als vrouwen gedragen kunnen worden.

Kleding voor particulieren, verenigingen, clubs of bedrijven

Een dames polo bedrukken kan goed gecombineerd worden met heren- en kinderpolo’s, zo kan de hele familie tijdens een evenement of op vakantie in dezelfde ding verschijnen. Een dames polo lange mouw kun je tevens prima laten bedrukken voor een studenten- of sportvereniging met de naam, een eventuele slogan en een logo. Dit kun je als bedrijf zijnde ook laten drukken op een dames polo korte mouwen, voor een verzorgde uitstraling van de medewerkers en goede herkenbaarheid hiervan. Voor sportclubs bedrukken wij tenslotte vaak een dames polo korte mouwen of dames polo lange mouw met daarop de naam van een de club en het team, en logo’s en namen van sponsoren. Zo ga je professioneel gekleed het veld op in wordt je tegenstander gelijk geïmponeerd.