< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw

Productinformatie

Bedrukking

 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Schort bedrukken met eigen ontwerp

Ideaal voor de echte keukenprinsessen, een schort bedrukken met eigen ontwerp. Je staat dagelijks in de keuken met je saaie keukenschort. Hoe leuk is het om schort te ontwerpen daarop bijvoorbeeld je eigen naam of foto?! Je kunt je eigen creativiteit helemaal laten lopen in onze creator. Je kunt namelijk zelf een foto, logo, afbeelding of tekst op de schorten laten bedrukken. Maak het koken leuker met je gepersonaliseerde keukenschort!

Bedrukte schorten: ideaal voor kookclubs

Ben jij aangesloten bij een kookclubje? Ideetje: een schort met het logo van jullie kookclub bedrukt.

Je kunt de schorten uiteraard ook ontwerpen met een leuke tekst of een leuke quote. Op froot.nl is een leuk artikel te lezen met de leukste quotes over eten. Je kunt het ook simpel houden door alleen de naam van je bedrijf te bedrukken.

BBQ-fans opgelet: BBQ schort bedrukken

De schorten die we in ons assortiment hebben kunnen uiteraard ook als BBQ schort gebruik worden. De tijd van het mooie weer komt eraan. Een leuk idee voor de echte BBQ-fans is dan ook om een keukenschort met tekst of eigen naam als opdruk te bestellen. Ook voor andere accessoires zoals caps en mutsen ben je bij Tshirtspolosbedrukken.nl aan het juiste adres.