< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Gepersonaliseerde hoodies goedkoop bedrukken

Personaliseer je hoodies door deze bij Tshirtspolosbedrukken.nl te bedrukken met een tekst of afbeelding, zo maak je zelf echt unieke kleding! Een hoody bedrukken geeft je de kans tegen een zeer scherpe prijs een echt uniek kledingstuk te ontwerpen, zoals niemand anders heeft. Lekker om warm te blijven tijdens het sporten, om naar school aan te doen of voor op vakantie. Je kunt hoodies ontwerpen met of zonder rits, en daarna heb je de keuze uit diverse kleuren. Dat hoodies bedrukken goedkoop kan zijn, ook per enkel stuk, bewijzen wij doordat we geen opstartkosten, filmkosten en dergelijke extra bedragen rekenen. Toch maken wij bij het bedrukken van een hoody enkel gebruik van kwalitatief goede materialen, voor wat betreft de kleding en de bedrukking.

Hoody bedrukken voor alle verenigingsleden

Een hoody bedrukken is tevens bijzonder geschikt als verenigingskleding. Dezelfde hoodies bedrukken voor alle leden van bijvoorbeeld een sport- of studentenvereniging zorgt voor goede herkenbaarheid, een uniforme uitstraling en vergroting van het teamgevoel. Het ontwerpen doe je in een handomdraai in onze ontwerptool, hierin zie je ook direct hoe goedkoop het bedrukken van hoodies kan zijn. In de ontwerptool kun je overigens naast hoodies ook direct andere kleding zoals T-shirts of polo’s bedrukken, dit is handig als je complete teamwear voor tijdens warme seizoenen of indoorevenementen wilt bestellen. Een hoody (ook wel hooded sweater genoemd) en andere kleding worden vaak bedrukt met de naam van de vereniging, het eigen logo en sponsoren, en bijvoorbeeld een foto van het team erbij. Bij het ontwerpen van de kleding wordt er vaak voor gekozen de naam en het clublogo op de voorkant te plaatsen, een foto op de achterkant en de sponsorlogo’s op de mouwen. Het is fijn om te weten dat na het hoodies bedrukken losse items vanuit de bestelgeschiedenis gemakkelijk en goedkoop kunnen worden nabesteld.

Bedrukkingstechnieken van een hoodie

Hoodies van puur katoen worden bedrukt door middel van DTG print, waarmee diverse standaardkleuren in een keer direct op de kleding kunnen worden aangebracht. Gaat het om een katoenblend met bijvoorbeeld polyester, dan wordt voor de bedrukking met enkel tekst of een afbeelding op een lichtgekleurde hoody gebruik gemaakt van printfolie. Tekstbedrukking op een hooded sweater wordt met gebruik van deze methode per kleur aangebracht, maar er zijn ook leuke opvallende tekstkleuren zoals metallic, glitters, neonkleuren of glow in the dark mogelijk. Wil je een foto of bijvoorbeeld logo op een donkergekleurde hoody laten bedrukken, dan maken we gebruik van flextransfer.

Tips voor het wassen van bedrukte kleding

Om bedrukte kleding lang mooi te houden, zijn er enige zaken waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het wassen. Wij adviseren allereerst de kleding alleen op een handwas tot 40°C te wassen. Daarnaast wordt aangeraden alleen wasmiddel zonder toegevoegde wasverzachter of bleek te gebruiken. Door vervolgens de kleding uit te hangen in plaats van in de wasdroger te stoppen, en niet met een strijkbout over de bedrukking te gaan blijft deze ook het langst mooi.