< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Kinder sweater bedrukken met eigen tekst en / of afbeelding

Natuurlijk is er in kledingwinkels allerlei hartstikke lieve en stoere kinderkleding te vinden, maar als je wilt dat jouw kind er uniek bijloopt moet je toch echt een kinder sweater bedrukken. Op een sweater voor kids kun je bijvoorbeeld een grappige tekst laten drukken, of een lievelingsdier of stripfiguur. De sweaters voor kids die wij bedrukken zijn allen van goede kwaliteit zodat ze tegen een stootje en een hoop keer wassen kunnen, je weet immers maar nooit wat kinderen er allemaal mee uitspoken! Bij een kinder sweater bedrukken kun je kiezen uit een gewone sweater, of een trui met capuchon en eventueel met rits. Een sweater voor kids is in diverse kleuren leverbaar zodat je altijd, in combinatie met de bedrukking, een ontwerp geheel naar jouw wens kunt maken. Veel van de sweaters die wij voor kids leveren zijn trouwens ook voor volwassenen (zowel dames als heren) leverbaar in hetzelfde model zodat je ook iedereen in de familie dezelfde bedrukte kleding kunt laten dragen, bijvoorbeeld tijdens een vakantie.

Een eigen ontworpen sweater voor kids

Een kinder sweater bedrukken is leuk als kinderen deze tijdens de winter kunnen dragen, en een zelf ontworpen sweater zullen kids extra cool vinden. Voor andere jaargetijden kun je in de ontwerptool behalve sweaters voor kids ook gemakkelijk en snel ook tshirts bedrukken of poloshirt bedrukken. Mocht je een kinder sweater willen bestellen en hier nog vragen over hebben, neem dan gerust telefonisch of via mail contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden graag alle vragen die je hebt over een sweater voor kids (en natuurlijk alle andere producten) en kunnen je uitgebreid advies geven over materialen, maten en wasvoorschriften.