< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product Heren T-shirt ronde hals 100% katoen
Pasvorm:   Comfort cut
Materiaal:   100% cotton pre-shrunk jersey knit - 150 gram
Kleuren 14

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Een goedkoop t-shirt bedrukken voor elke gelegenheid

Misschien zie je al wel in dat een goedkoop t-shirt bedrukken echt voor iedere gelegenheid mogelijk is. Je kunt natuurlijk een goedkoop shirt bedrukken voor jezelf, om eens echt unieke kleding aan te hebben die verder niemand draagt. Een t-shirt laten bedrukken geeft je de mogelijkheid je persoonlijkheid uit te dragen. Een shirt laten bedrukken toont hoe cool jij bent! Zo kun je een shirt laten bedrukken met een tekst die echt weergeeft wie jij bent, wat jouw levensmotto is. Een t-shirt bedrukken kan natuurlijk ook met een leuke afbeelding, een eigen schets, of die ene mooie vakantiefoto. Een shirt, die je goedkoop kunt bedrukken, zorgt zo ook gelijk voor een mooi aandenken.

Goedkoop shirt bedrukken voor een vrienden- of vriendinnengroep

Met een goedkoop shirt bedrukken kunnen jullie als vrienden of vriendinnen jullie saamhorigheidsgevoel wil benadrukken. Hetzelfde t-shirt laten bedrukken voor iedereen in de groep zorgt er voor dat iedereen precies weet dat jullie bij elkaar horen, en kunnen jullie elkaar ook gemakkelijk herkennen in de drukte. Zo kun je bijvoorbeeld een hartstikke leuk t-shirt voor een vrijgezellenfeest ontwerpen. Een shirt laten bedrukken is een goedkope maar toch effectieve manier om het groepsgevoel aan te wakkeren. Dat voor de wat frissere tijden een sweater bedrukken goedkoop kan zijn, zie je ook hier. Een goedkoop t-shirt bedrukken is trouwens ook leuk voor een studentenvereniging, en een t-shirt bedrukken zorgt ook voor een clubgevoel op je sportvereniging. Omdat een t-shirt laten bedrukken zowel per stuk als in grote aantallen mogelijk is, kun je altijd bij ons terecht!