< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product Heren T-shirt ronde hals 100% katoen
Pasvorm:   Comfort cut
Materiaal:   100% cotton pre-shrunk jersey knit - 150 gram
Kleuren 14

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Bedrijfskleding bedrukken tegen de scherpste prijs

Bedrijfskleding bedrukken wordt nog wel eens vergeten bij de opstart van een bedrijf, terwijl het toch een belangrijke marketingtool is. Goedkoop bedrijfskleding bedrukken doe je bij Tshirtspolosbedrukkken.nl in een paar stappen en het is dus eigenlijk maar een kleine investering. Je bedrijfslogo op kleding maakt jou en je medewerkers herkenbaar en mensen zullen het herkennen. Chique of praktische bedrijfskleding bedrukken online gebeurt in onze unieke ontwerptool waarin je direct je eigen ontwerp maakt. Hierin is de prijs en het soort textiel direct inzichtelijk. Start snel met je bedrijfskleding bedrukken!

Goedkoop bedrijfskleding bedrukken in een handomdraai

Bij ons kun je goedkoop bedrijfskleding bedrukken naar je eigen wens en smaak. Bedrijfskleding bedrukken online doorloop je gemakkelijk in enkele stappen. Bedenk eerst waarmee je de bedrijfskleding wilt bedrukken. Kies je voor de bedrijfsnaam, een logo, contactgegevens of wil je ook een speciale actie vermelden? Een bedrijfslogo op kleding is in ieder geval handig omdat mensen zich dit het snelst herinneren. Bedrijfskleding bedrukken kan op voor- en achterkant en mouwen en bij goedkoop bedrijfskleding bedrukken is er ruime keuze in soorten kleding. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sweater bedrukken met naam voor in de winter, of een poloshirt laten bedrukken voor in de zomer. Bedrijfskleding bedrukken online heeft het grote voordeel dat je de mogelijkheid hebt het ontwerp direct te zien en te bestellen.

Promotionele kleding

Een bedrijfslogo op kleding werkt trouwens ook bijzonder goed bij promotiekleding. Je klanten dragen kleding met jouw logo waardoor de naamsbekendheid nog veel sterker zal toenemen. De kleding vormt een visitekaartje van je bedrijf, zonder dat je er veel tijd en geld in hoeft te steken.