< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Een stoer of lief kinder t shirt bedrukken

Ook voor een kinder t shirt bedrukken ben je bij Tshirtspolosbedrukkken.nl aan het juiste adres, wij leveren immers kleding voor iedereen. Een kinder shirt bedrukken doen wij altijd tegen zeer scherpe prijzen, of je nu een of meerdere items wilt bestellen. Het proces van kinder t shirts bedrukken verloopt hetzelfde als dat van volwassenen. Je kunt in onze online ontwerptool gemakkelijk een kinder t-shirt bedrukken met tekst, maar je kunt ook kiezen voor een mooie foto of grappige afbeelding. Tijdens het ontwerpproces zie je gelijk hoe goedkoop een kinder t shirt bedrukken is, en dat je hier ook terecht kunt om een kinder sweater te bedrukken of sportkleding te bedrukken.

In een paar stappen een kinder shirt bedrukken

Kies eerst het kinder shirt dat je wilt bedrukken. Veel van de kinder t shirts die wij bedrukken zijn van 100% katoen, waardoor het goed ademt en je kind geen irritatie krijgt van synthetische stoffen. Kies vervolgens de kleur en de maat van het kinder t shirt dat je wilt bedrukken. Tijdens de volgende stap ga je het kinder shirt bedrukken met je eigen ontwerp, je kunt hierbij een kinder t-shirt bedrukken met tekst die je op de voor- of achterkant of mouwen plaatst. Het is mogelijk alleen een kinder t-shirt te bedrukken met tekst, maar je kunt natuurlijk ook een grappig plaatje of mooie foto toevoegen. Een kinder t shirt bedrukken kan leuk zijn voor je eigen kind, maar kinder t shirts bedrukken voor scholen en verenigingen is ook erg handig voor bijvoorbeeld excursies, schoolreisjes, schooltoernooien en sportevenementen.