< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Goedkoop sportkleding bedrukken voor het hele gezin

Bij Tshirtspolosbedrukkken.nl kun je sportkleding bedrukken voor zowel heren, dames als kinderen. De kleding is gemaakt van een synthetische stof die goed ademt en het vocht goed afvoert, zodat je lichaam niet te warm wordt en je optimaal kunt presteren. Sportkleding bedrukken wij met kwalitatief zeer goede bedrukkingen, zodat deze prima tegen zweet en vaak wassen kunnen. Je kunt de sportkleding laten bedrukken met een tekst, afbeelding of full colour foto. Zo kun je sportkleding laten bedrukken met je eigen naam en een inspirerende tekst, of de naam en een foto van je favoriete sporter.

Voor een vereniging sportkleding laten bedrukken

Je kunt al sportkleding laten bedrukken vanaf 1 stuk, maar wij leveren ook vaak grotere aantallen voor teams van sportverenigingen. Sportkleding bedrukken zorgt er voor dat je team een professionele uitstraling heeft en dit laat direct de tegenstanders zien dat er rekening gehouden moet worden met jullie. Wij kunnen inloopshirts bedrukken met de naam van de vereniging en het team, en een rugnummer of naam van de teamspeler. Ook kun je een polo bedrukken met deze bedrukkingen, en dan ook nog de naam of het logo van een sponsor toevoegen. De sportkleding die wij bedrukken is geschikt voor zowel binnen- als buitensporten, waardoor de kleding het hele jaar door gedragen kan worden door de teamleden. Als je sportkleding wilt laten bedrukken kan er gekozen worden uit diverse soorten kleding, die ook nog eens in vele kleuren beschikbaar is. Zo past de kleding dus altijd bij de specifieke kleuren van de vereniging en is aan de kleding direct zichtbaar bij welke sportvereniging de spelers horen.