< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Verenigingskleding voor jong en oud

De sportkleding die wij kunnen leveren is zeer geschikt als verenigingskleding voor jong en oud. Een goed voorbeeld hiervan is dat wij inloopshirts bedrukken voor zowel dames, heren als jeugdspelers. De goedkope inloopshirts zijn van een kwalitatief goede synthetische stof die ervoor zorgt dat zweet en warmte goed afgevoerd worden, en waardoor het lichaamstemperatuur niet te erg oploopt. Welke verenigingskleding je ook wilt bestellen, het is altijd leverbaar in vele maten waardoor er voor iedereen iets is. Voor teams krijgen wij vaak de opdracht inloopshirts te bedrukken met de naam van de vereniging en het team, en de naam en het logo van een of meerdere sponsoren. Voor bedrukkingen op goedkope inloopshirts maken wij gebruik van de beste materialen, waardoor deze altijd goed zichtbaar zijn en blijven, zelfs na vele wasbeurten.

Bijpassende kleding bij inloopshirts bedrukken

Bij verenigingskleding kun je natuurlijk nog aan veel meer denken dan alleen aan inloopshirts bedrukken. De goedkope inloopshirts worden weliswaar veel besteld, maar je kunt ook polo’s bedrukken voor het hele team voor tijdens de trainingen. Een dergelijk goedkoop shirt bedrukken geeft toch al een hele professionele uitstraling en draagt bij aan de teamspirit. Bij verenigingskleding valt verder nog te denken aan lekker warme capuchontruien of – vesten voor de iets koudere trainingen, en zowel korte als lange trainingsbroeken waarop ook zonder problemen tekst en eventuele logo’s kunnen worden gedrukt. Handig is dat de bestellingen met verenigingskleding een jaar lang zichtbaar blijven in je account, waardoor je deze ook gemakkelijk op een later tijdstip nog kunt nabestellen, zonder extra bijkomende kosten.