< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Uniek t-shirt voor een vrijgezellenfeest

Het hoort er eigenlijk wel bij, hetzelfde t-shirt dragen tijdens een vrijgezellenfeest. Een uniek en opvallend t-shirt bedrukken voor een vrijgezellenfeest doe je bij ons in een paar stappen, of je nu een t-shirt voor het vrijgezellenfeest van een vrouw wil maken of een t-shirt voor het vrijgezellenfeest van een man. Een t-shirt voor een vrijgezellenfeest heeft meestal een felle kleur, zo vallen de feestgangers goed op wat zorgt voor wat extra aandacht. Bij een t-shirt bedrukken voor een vrijgezellenfeest kiest men meestal voor een leuke tekst in opvallende letters. Mensen laten vaak een apart t-shirt bedrukken voor wie het vrijgezellenfeest is, of het nu gaat om een t-shirt voor een vrijgezellenfeest van een vrouw of een t-shirt voor het vrijgezellenfeest van een man. Hij / Zij draagt een apart t-shirt om aan te geven dat het om haar of zijn vrijgezellenfeest gaat. Voor de anderen kun je een t-shirt bedrukken met de naam van degene om wie dit vrijgezellenfeest draait, en de datum bijvoorbeeld.

Opties bij een t-shirt bedrukken voor een vrijgezellenfeest

Tshirtspolosbedrukkken.nl levert diverse soorten kleding, waarvan veel prima kan dienen als t-shirt voor een vrijgezellenfeest. Voor de wat frissere jaargetijden is er als t-shirt voor het vrijgezellenfeest van een vrouw bijvoorbeeld een dames polo lange mouw die je kunt bedrukken met de tekst ‘Kus me, ik ben vrijgezel’, ‘Bride’ of ‘Bijna getrouwd maar nu nog even stout’. Qua t-shirt voor het vrijgezellenfeest van een man kun je prima een heren polo bedrukken met de tekst ‘My last night of freedom’ of ‘Bijna getrouwd maar nu nog even fout’. Omdat je bij ons echt een t-shirt personaliseert en een eigen ontwerp maakt, ben je niet gebonden aan standaard teksten en kun je het zo gek maken als je zelf wilt.