< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Tel: 0183 82 02 09

Laat een tanktop bedrukken met eigen ontwerp

Een leuk idee: het bedrukken van je eigen unieke zomerse tanktop. Lekker voor tijdens het sporten, voor op het strand of tijdens het uitgaan. Bij Tshirtspolosbedrukken.nl kun je de voor- of achterzijde van tanktops zelf ontwerpen met een eigen design. Bij het laten bedrukken van een hemdje kun je kiezen voor zowel tekst als een afbeelding zoals een foto. Populair bijvoorbeeld is het om topjes te bedrukken met je eigen naam, een grappige tekst of een opvallend logo. Om te zorgen dat de tanktop altijd een mooie pasvorm heeft, vind je in ons uitgebreide assortiment diverse items voor zowel dames als heren in diverse kleuren zoals grijs, roze, blauw, zwart of wit. Wist je al dat je ook goedkoop een tanktop per stuk kunt laten bedrukken, zonder ingewikkelde voorwaarden zoals minimale ordergroottes, of -waarden?

Gemakkelijk en goedkoop online tanktops bedrukken

Naast een unieke, trendy en opvallende tanktop voor jezelf kun je deze natuurlijk ook bedrukken als echt persoonlijk cadeau aan een vriendin of vriend. Of wil je soms identieke tanktops laten bedrukken voor de groep vriend(inn)en waarmee je op vakantie gaat? Het ontwerpen en bedrukken van een hemdje doe je eenvoudig en snel online, of je nu een tanktop wilt bestellen of meerdere. Tijdens het maken van je eigen ontwerp zie je direct welke tanktops je allemaal kunt laten bedrukken, en wat de kosten hiervoor zijn. De prijzen van het bedrukken van een tanktop zijn onder andere afhankelijk van de gekozen stofkwaliteit en -soort.

Ontwerp je eigen tanktop of andere kleding

Wil je andere kleding dan een hemdje bedrukken? Naast mooie tanktops voor dames en heren vind je in het assortiment van Tshirtspolosbedrukken.nl ook T-shirts, polo’s en sweaters die je kunt bedrukken. En niet alleen voor mannen of vrouwen, maar zelfs voor kinderen en baby’s! Ook leuk als je voor het hele gezin identieke kleding wilt bedrukken, bijvoorbeeld voor tijdens een uitje of vakantie. Heb je vragen over het ontwerpen of bedrukken van tanktops of andere kleding, dan kun je antwoorden op veel gestelde vragen op onze website vinden of telefonisch of via de website contact opnemen met onze klantenservice.